FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

Extra bevestiging voor uitvoeren van functies

Als de melding "The procedure requires extra confirmation" wordt getoond tijdens het configureren van de FRITZ!Box of het uitvoeren van functies, is dit een beveiligingsfunctie van de FRITZ!Box. Gevoelige instellingen die zouden kunnen worden misbruikt door onbevoegden (bijvoorbeeld doorschakelen van oproepen of fabrieksinstellingen laden) zijn op deze manier alleen toegankelijk voor gebruikers ter plaatse die directe toegang hebben tot de FRITZ!Box.

De extra bevestiging wordt eenmalig gevraagd bij de eerste verandering of het uitvoeren van een gevoelige functie. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere veranderingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Zodra je opnieuw inlogt in de gebruikersinterface, of een gevoelige functie uitvoert in een nieuw venster van je webbrowser, is een nieuwe bevestiging nodig.

1 Uitvoeren bevestigen met een knop

  1. Druk kort op de WLAN-knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Als bevestiging knipperen de leds van de FRITZ!Box één keer.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

Als je regelmatig beveiligingsinstellingen op afstand moet veranderen kun je de functie uitschakelen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "System > FRITZ!Box Users > Login to the Home Network".