FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Uitvoeren van AVM Program Launcher moet telkens worden bevestigd wanneer de computer wordt opgestart

Wanneer je een computer met Windows 7 opstart, moet je bevestigen dat de AVM Program Launcher mag worden uitgevoerd. Ook al heb je de melding bevestigd met "Yes", wordt deze opnieuw weergegeven wanneer je de computer de volgende keer opstart.

Daarbij wordt de volgende melding weergegeven door het gebruikersaccountbeheer:

• "Wilt u het volgende programma toestaan wijzigingen aan deze computer aan te brengen?"

Oorzaak

• Het programma FRITZ!Box USB Remote Connection is niet goed geïnstalleerd.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Programma FRITZ!Box USB Remote Connection de-installeren

1. Klik op "Start" en dan op "Configuratiescherm".
  2. Selecteer rechtsboven onder "Weergeven op:" de optie "Categorie" ().
  3. Klik op "Een programma verwijderen".
  4. Dubbelklik op de melding "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection Maintenance" wordt geopend.
  5. Selecteer in het venster "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection Maintenance" de optie "Remove the application from this computer" en klik op "OK".

2 Programma FRITZ!Box USB Remote Connection installeren

1. Log in op de computer als de Windows-gebruiker die FRITZ!Box USB Remote Connection wil gebruiken.

Belangrijk:Als de gebruiker geen beheerdersrechten heeft, moet je tijdens de installatie of als je het programma voor het eerst opstart een geldig beheerderswachtwoord invoeren.

2. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  3. Klik in het menu "Home Network" op "USB Devices".
  4. Klik op het tabblad "USB Remote Connection". Als het tabblad niet wordt weergegeven, schakel je eerst de geavanceerde weergave in.
  5. Schakel de optie "USB Remote Connection enabled" in.
  6. Klik op de link "USB Remote Connection software".
    • Het venster "USB Remote Connection" wordt geopend.
  7. Als in het venster "USB Remote Connection" een knop "Download" wordt weergegeven:
    1. Klik in het venster "USB Remote Connection" op "Download" en download het bestand "fritzbox-usb-fernanschluss.application".
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  8. Klik op "Install" en volg de instructies op het scherm.
  9. Herhaal de stappen 1 - 8 voor alle andere Windows gebruikers die FRITZ!Box USB Remote Connection willen gebruiken.

Nu kun je het programma FRITZ!Box USB Remote Connection configureren en gebruiken.