FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Sterk storende geluiden bij gebruik van een DECT-repeater

Zodra een DECT-repeater is aangemeld bij de FRITZ!Box, zijn er sterk storende geluiden te horen wanneer er wordt gebeld met een draadloze telefoon.

Hieronder beschrijven we hoe je dit probleem kunt verhelpen als je een extra FRITZ!Box gebruikt als DECT-repeater. Als je een FRITZ!DECT-Repeater gebruikt, ga je te werk zoals beschreven in deze handleiding om het probleem te verhelpen.

Oorzaak

• De DECT-repeater is niet goed aangesloten of verkeerd gepositioneerd.

1 Repeater afmelden

1. Klik op "DECT" in de gebruikersinterface van het DECT-basisstation.
  2. Klik in het menu "DECT" op "DECT Monitor".
  3. Klik op de vermelding die overeenkomt met een repeater.
  4. Klik op de knop (Verwijderen).
  5. Verwijder op deze manier alle aangemelde repeaters.

2 Repeater opnieuw aanmelden