FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

FRITZ!Powerline wordt niet weergegeven als smarthome-apparaat in de FRITZ!Box-gebruikersinterface

In het smarthome-overzicht van de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Home Network > Smart Home" ontbreekt FRITZ!Powerline. In FRITZ!Fon of de MyFRITZ!App wordt FRITZ!Powerline niet weergegeven.

1 Smarthome-functie in het FRITZ!Box-thuisnetwerk inschakelen

In FRITZ!OS 6.52 of kleiner voor FRITZ!Powerline moet je de smarthome-functie inschakelen:

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "Smart Home".
  2. Schakel de optie "Share the smart home function in the FRITZ!Box home network" in. Als de optie niet wordt weergegeven, ga je verder met de volgende maatregel.
  3. Klik op"Apply" om de instelling op te slaan.

2 Ouder FRITZ!OS van FRITZ!Powerline installeren

Als de optie "Using the Smart Home Function in the FRITZ!Box Home Network" niet beschikbaar is, heb je FRITZ!OS versie 6.90 of nieuwer geïnstalleerd voor je FRITZ!Powerline. Deze versie is echter alleen geschikt voor FRITZ!Box-modellen met FRITZ!OS 6.90 of nieuwer. Deze versie is niet beschikbaar voor jouw FRITZ!Box, installeer daarom FRITZ!OS 6.50 voor FRITZ!Powerline: