FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Draadloze telefoon bij FRITZ!Box aanmelden

Bij je FRITZ!Box kun je draadloze telefoons van verschillende fabrikanten aanmelden. Hiervoor kun je gewoon de wizard in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box gebruiken of het menu van je telefoon.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er kunnen maximaal zes draadloze telefoons worden aangemeld bij de FRITZ!Box.
  • De draadloze telefoon moet het profiel DECT-GAP ondersteunen.

Opmerking:DECT-GAP is een gebruikelijke standaard voor draadloze telefoons die ondersteund wordt door alle FRITZ!Fon-modellen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoon met wizard voor telefoontoestellen aanmelden

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de optie "DECT (cordless telephone)" in en klik op "Next".
  6. Start de aanmeldprocedure op de telefoon, klik vervolgens op "Connect" en volg de instructies.
  7. Als je hiernaar wordt gevraagd, voer je de pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon. Bij levering is de PIN ingesteld op "0000".

Opmerking:Het is niet nodig om op een knop van de FRITZ!Box te drukken wanneer je de wizard gebruikt om telefoontoestellen aan te melden.

2 Telefoon via menu aanmelden

FRITZ!Fon aanmeldden

1. Zet de telefoon aan en druk op de rechterselectietoets "Register". Als "Register" niet wordt weergegeven boven de rechterselectietoets:
    1. Druk op de toets "Menu".
    2. Selecteer het menu "Settings" en druk op "OK".
    3. "Registration" > "Register" > "OK"
  2. Wacht tot de melding "Press and hold down DECT button on the base station!" verschijnt.
  3. Druk vervolgens op de "DECT"-knop van je FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"- of "Info"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen.
  4. Als je hiernaar wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon en bevestig met "OK".

Opmerking:Je hoeft een pincode alleen in te voeren als je de vooraf geconfigureerde pincode hebt gewijzigd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het menu "DECT > Base Station".

Draadloze telefoon van een andere fabrikant aanmelden

1. Zet je telefoon in de aanmeldmodus. De werkwijze is afhankelijk van de telefoon die je gebruikt. Informatie over de configuratie verkrijg je van de fabrikant van het apparaat, bijvoorbeeld via het handboek.
  2. Druk vervolgens op de "DECT"-knop van je FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"- of "Info"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen.
  3. Als je hiernaar wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon.