FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Bepaalde instellingen ontbreken in de FRITZ!Box-gebruikersinterface

Je wilt een bepaalde functie, zoals DynDNS, gebruiken of configureren in de gebruikersinterface. De bijbehorende instellingen (zoals menuopties, knoppen) worden echter niet weergegeven hoewel ze wel aanwezig zijn in de gebruikersinterface van een andere FRITZ!Box van hetzelfde type.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

2 Functie kan niet worden gebruikt met bepaalde edities van FRITZ!Box

Er zijn diverse edities van de FRITZ!Box beschikbaar. Sommige zijn beschikbaar in bepaalde landen (bijvoorbeeld speciale edities voor Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk of internationale edities), en sommige edities zijn bedoeld voor een specifieke internetprovider. De functies in de verschillende edities kunnen verschillen. Bijgevolg zijn de bijbehorende instellingen (zoals menuopties, knoppen) niet beschikbaar, hoewel ze wel worden aangeboden op een andere FRITZ!Box van hetzelfde type.