FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Draadloze telefoon afgemeld nadat FRITZ!Box opnieuw is opgestart

Nadat de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, bijvoorbeeld na een update van FRITZ!OS, verbindt een draadloze telefoon van een andere fabrikant zich niet meer automatisch met de FRITZ!Box en moet opnieuw worden aangemeld.

Oorzaak

• De draadloze telefoon biedt geen ondersteuning voor de geavanceerde beveiligingsfuncties voor de DECT-verbinding.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Geavanceerde beveiligingsfuncties uitschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel in de sectie "Security" de geavanceerde beveiligingsfuncties uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nadat de geavanceerde beveiligingsfuncties zijn uitgeschakeld, moet je de draadloze telefoon eenmalig bij de FRITZ!Box aanmelden.