FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Onderbrekingen van de verbinding bij apparatuur van Denon / Marantz

De verbinding tussen de FRITZ!Box en een AV-ontvanger of een netwerkaudiospeler van Denon of Marantz wordt regelmatig onderbroken. Het probleem kan optreden tijdens het luisteren naar internetradiozenders en ook bij het afspelen van video- en geluidsbestanden in het thuisnetwerk en komt voor bij draadloze (WiFi) en LAN-verbindingen. In sommige gevallen kan het apparaat helemaal geen verbinding tot stand brengen met de FRITZ!Box.

Oorzaak

• Fout in FRITZ!OS 6.8x en de firmware van het Denon- of Marantz-apparaat

1 Firmware van Denon- / Marantz-apparaten bijwerken

• Werk de firmware bij van de AV ontvanger of de netwerkaudiospeler. Voor de eerste apparaten, zoals de Denon RCD-N9 CEOL, is er al een update beschikbaar. Voor de andere apparaten zal de komende maanden een update beschikbaar zijn. Denon / Marantz kan je van informatie voorzien over de mogelijke data voor de update.

2 Wachten op komend FRITZ!OS

We werken aan een oplossing en zullen dit probleem zo spoedig mogelijk verhelpen met een FRITZ!OS-update voor de FRITZ!Box. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:Je kunt je laten informeren over nieuwe updates via Push Service Mail. Bovendien kun je de FRITZ!Box zo configureren dat nieuwe updates automatisch worden geïnstalleerd. Deze opties kun je inschakelen in de gebruikersinterface onder "System > Push Service" of "System > Update > Automatic Update".