FRITZ!Box 5490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5490 Service

Foutmelding "Error 1722 [...]" bij de installatie van FRITZ!VPN

De installatie van de FRITZ!VPN-software op een Windows-computer wordt automatisch onderbroken. De volgende foutmelding wordt weergegeven:

• "Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor."

Oorzaak

• Het besturingssysteem van de computer wordt niet ondersteund door de versie van FRITZ!VPN die je wilt installeren.

Juiste versie van software downloaden en installeren

Je kunt FRITZ!VPN gebruiken in Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits en 32-bits). Installeer de juiste versie voor je besturingssysteem:

1. Open onze VPN-servicepagina in een webbrowser.
  2. Download de FRITZ!VPN-software.

Belangrijk:Er zijn twee afzonderlijke versies van de FRITZ!VPN-software beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits of 32-bits).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die je via VPN wilt verbinden met de FRITZ!Box.