FRITZ!Box 5530 Fiber Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 5530 Fiber Service

Internetgesprekken via VPN-verbinding van de FRITZ!Box voeren

Als de FRITZ!Box via VPN is verbonden met een extern netwerk, dan kunnen de VoIP-accounts (internettelefoonnummers) die zijn ingevoerd in de FRITZ!Box, via de VPN-verbinding inloggen bij een SIP-server in het externe netwerk. Via VPN-verbinding kan dan worden gebeld naar de SIP-server. We garanderen deze functie echter niet.

Belangrijk:Voer in de FRITZ!Box bij de toegangsgegevens voor het internettelefoonnummer het IP-adres van de SIP-registrar in en niet de hostnaam. Het IP-adres moet uit het bereik van het VPN-doelnetwerk komen.