FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Telefoonboeken van de FRITZ!Box opslaan en herstellen

Je kunt de telefoonboeken van de FRITZ!Box opslaan via de gebruikersinterface. Met behulp van een back-up kun je je telefoonboek altijd herstellen, zodat je bent beschermd tegen verlies van gegevens. Bovendien kun je de telefoonboeken overzetten van de ene FRITZ!Box naar de andere, bijvoorbeeld als je overstapt op een ander model FRITZ!Box.

1 Telefoonboek opslaan

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Selecteer een telefoonboek, klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek als XML-document op de computer op.
  4. Sla zo één voor één alle telefoonboeken op die zijn opgeslagen in de FRITZ!Box.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Als je het opgeslagen telefoonboek wilt overzetten naar een nieuw telefoonboek, klik je op de link "New Telephone Book". De opties "Quick-dial number", "Vanity code" en "Important person" zijn echter uitsluitend beschikbaar voor het eerste telefoonboek,
    • Als je een bestaand telefoonboek wilt vervangen, klik je op de link "Switch telephone books" en selecteer een telefoonboek in de lijst. Alle bestaande telefoonboekvermeldingen worden dan overschreven tijdens het herstellen.
  4. Klik op de knop "Restore".
  5. Selecteer via de knop "Bladeren..." het bestand (*XML) waarin het telefoonboek is opgeslagen.
  6. Klik op de knop "Restore Telephone Book".
  7. Herstel zo één voor één de telefoonboeken die je wilt gebruiken.