FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Sterk storende geluiden bij gebruik van een DECT-repeater

Zodra een DECT-repeater is aangemeld bij de FRITZ!Box, zijn er sterk storende geluiden te horen wanneer er wordt gebeld met een draadloze telefoon.

Oorzaak

• De DECT-repeater is niet goed aangesloten of verkeerd geplaatst.

Opmerking:Deze handleiding heeft betrekking op FRITZ!OS 7.20 of nieuwer. Onder een oudere FRITZ!OS-versie kan de configuratie afwijken of is de functie mogelijk niet beschikbaar. De FRITZ!OS-versie vind je in de gebruikersinterface op de pagina "Overview".

1 Repeater afmelden

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Klik op het tabblad "Monitor".
  4. Klik op de vermelding die overeenkomt met een repeater.
  5. Klik op de knop (Verwijderen).
  6. Verwijder op deze manier alle aangemelde repeaters.

2 Repeater opnieuw aanmelden

1. Meld alle repeaters opnieuw aan.