FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Instellingen van de ene naar de andere FRITZ!Box overzetten

Wanneer je naar een ander model FRITZ!Box overstapt, hoef je de nieuwe FRITZ!Box niet compleet opnieuw te configureren; in plaats daarvan kun je van tevoren opgeslagen instellingen van de oude FRITZ!Box snel en eenvoudig naar de andere FRITZ!Box overzetten. De instellingen kun je gemakkelijk importeren met de herstelfunctie in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Daarbij kun je selecteren of je alle of alleen bepaalde instellingen, bijvoorbeeld draadloze instellingen en telefoonboeken, naar je nieuwe FRITZ!Box wilt overzetten.

Voorwaarden / Beperkingen

• De FRITZ!OS-versie van de nieuwe FRITZ!Box moet dezelfde versie zijn of nieuwer dan de FRITZ!OS-versie van de oude FRITZ!Box.

1 Instellingen importeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Klik op "Bladeren" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" dat de FRITZ!Box-instellingen bevat.
  5. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  6. Schakel de optie "Select manually the settings to be restored" in.

LET OP!De internettoegangsgegevens en de toegangsgegevens voor telefonie kun je niet naar een andere FRITZ!Box overzetten.

7. Klik op de knop "Restore" en bevestig het uitvoeren ook bij de FRITZ!Box, als je hiernaar wordt gevraagd.
  8. Schakel de instellingen in, die je wilt herstellen.
  9. Klik op "Toepassen".

2 DECT-apparaten aanmelden

Nadat de instellingen zijn geïmporteerd, moet je alle DECT-apparaten aanmelden bij de nieuwe FRITZ!Box. Om ervoor te zorgen dat alle instellingen behouden blijven, gebruik je voor het aanmelden niet de wizard in de gebruikersinterface, maar de knop op de FRITZ!Box: