FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Kan de FRITZ!Box op elke kabelaansluiting worden gebruikt?

Alleen FRITZ!Box Cable-producten die in de vrije handel zijn gekocht, zijn geschikt voor elke kabelaansluiting.

FRITZ!Box Cable-producten die door een provider in bruikleen zijn gegeven en meestal eigendom zijn van de kabelprovider, kunnen niet worden gebruikt op elke kabelaansluiting. Deze producten zijn doorgaans geprovisioneerd voor een specifieke kabelaansluiting en kunnen door AVM niet worden geherprovisioneerd. Bovendien kan alleen de oorspronkelijke kabelprovider updates van FRITZ!OS hierop installeren.