FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers

Je kunt weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers in de FRITZ!Box. Deze worden vervolgens weergegeven op de display van je telefoon wanneer je belt. De weergavenaam toont je welk nummer is gebruikt om te bellen of welk nummer een beller heeft gekozen.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface.

1 Tekstgegevens activeren in de FRITZ!Box

1. Kies #960*2* op je telefoon en druk op de oproepknop (hoorn opnemen).
  2. Hang na ongeveer 3 seconden weer op.

Opmerking:Kies #960*0* als je de weergave van tekstgegevens weer wilt uitschakelen.

2 Weergavenamen toewijzen in de FRITZ!Box

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende telefoonnummer.

Belangrijk:Als je het telefoonnummer niet kunt bewerken, dan is het nummer automatisch geconfigureerd in je FRITZ!Box tijdens het configureren van je internetverbinding. Het is niet mogelijk de instellingen te wijzigen voor nummers die automatisch zijn geconfigureerd. Je kabelprovider kan je meer informatie verstrekken over deze nummers.

4. Geef een naam naar keuze op in het veld "Display name".

Voorbeeld:
    Als weergavenaam voor internettelefoonnummer 12345 kun je een naam kiezen zoals "VOIP_12345", "provider_12345", "office", "private" of "12345".

5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.