FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service

Extern bedienen van telefoonapparaten en spraakcomputers niet mogelijk

Hoewel uitgaande telefoongesprekken mogelijk zijn, kunnen telefoonapparaten en spraakcomputers op andere aansluitingen niet extern worden bediend. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om:

• De spraakcomputer van een telefonische hotline te bedienen.
  • Een antwoordapparaat op een andere aansluiting extern te bedienen.
  • Een met de FRITZ!Box verbonden antwoordapparaat te bellen en extern te bedienen (bijvoorbeeld om nieuwe berichten te beluisteren).
  • Bij telebankieren de pincode in te voeren

1 Verschillende DTMF-transmissiemethoden testen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik op de knop (bewerken) bij het betreffende internettelefoonnummer.

Belangrijk:Als je het telefoonnummer niet kunt bewerken, dan is het telefoonnummer automatisch geconfigureerd in je FRITZ!Box toen de internettoegang werd geconfigureerd. De instellingen van de automatische geconfigureerde telefoonnummers kunnen niet worden gewijzigd. Meer informatie over deze telefoonnummers krijg je van je kabelprovider.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Other provider", zelfs als je een vooraf geconfigureerde provider voor internettelefonie gebruikt.
  5. Probeer verschillende instellingen voor "DTMF transmission" of vraag je provider voor internettelefonie welke instelling je moet selecteren.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Behalve deze instellingen heeft de FRITZ!Box geen invloed op het vervormen van tonen tijdens de transmissie naar de gebelde aansluiting. Als de provider voor internettelefonie bijvoorbeeld DTMF-tonen verstuurt via het gesprekskanaal, kunnen afzonderlijke tonen worden vervormd door andere signalen. De FRITZ!Box kan het probleem in dit geval niet oplossen.