FRITZ!Box 6490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6490 Service
Not your product?

"Info"-led knippert

De "Info"-led van de FRITZ!Box geeft verschillende bedrijfstoestanden aan. Als de "Info"-led rood knippert, duidt dit op een storing van de FRITZ!Box. Als de "Info"-led groen knippert, duidt dit op verschillende gebeurtenissen, bijvoorbeeld een nieuw bericht of een gemiste oproep. In deze handleiding leggen we uit wat de verschillende oorzaken zijn en met welke maatregelen het knipperen ophoudt.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Stick & Surf inschakelen

Als je de draadloze beveiligingsinstellingen per Stick & Surf wilt overdragen op een FRITZ!WLAN Stick, moet Stick & Surf zijn ingeschakeld in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Security".
  3. Schakel in de sectie "Additional Security Settings" de optie "Enable AVM Stick & Surf" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu kun je de FRITZ!WLAN Stick nog een keer aansluiten op de FRITZ!Box. De "Info"-led knippert terwijl de instellingen voor de draadloze beveiliging worden overgebracht. Zodra de "Info"-led blijft branden kun je de FRITZ!WLAN Stick verwijderen uit de FRITZ!Box en aansluiten op je computer.

2 Vastgelegde gebeurtenis voor "Info"-led controleren

Als de "Info"-led nog steeds knippert, is in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box individueel vastgelegd bij welke gebeurtenis de "Info"-led knippert:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System op "Buttons and LEDs".
  3. Controleer welke gebeurtenis is vastgelegd voor de "Info"-led en voer de maatregelen uit die bij deze gebeurtenis horen:
  4. Als de gebeurtenis "missed call" is geselecteerd, druk je op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen) van een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box of voer een telefoongesprek.
    • Als de gebeurtenis "New answering machine message" is geselecteerd, beluister je alle nieuwe berichten op het antwoordapparaat.
    • Als de gebeurtenis "New answering machine message, call during absence or new fax" is geselecteerd, kan het knipperen meerdere oorzaken hebben.
      1. Verwijder alle faxberichten (PDF-bestanden) uit de map "FRITZ\faxbox" van het USB-opslagmedium dat is aangesloten op de FRITZ!Box, of verplaats deze naar een andere map, bijvoorbeeld een map op de harde schijf van de computer.
      2. Druk op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen) van een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box of voer een telefoongesprek.
      3. Beluister alle nieuwe berichten op het antwoordapparaat.