FRITZ!Box 6591 Cable Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6591 Cable Service

Onjuiste datum- en tijdinformatie in oproeplijst

De datum- en tijdinformatie in de oproeplijst van de FRITZ!Box is onjuist. De telefoongesprekken werden op andere dagen en op andere tijdstippen gevoerd dan aangegeven in de oproeplijst.

Opmerking:Deze handleiding heeft betrekking op FRITZ!OS 7.20 of nieuwer. Onder een oudere FRITZ!OS-versie kan de configuratie afwijken of is de functie mogelijk niet beschikbaar. De FRITZ!OS-versie vind je in de gebruikersinterface op de pagina "Overview".

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

2 Regionale instellingen configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Region and Language".
  3. Klik op het tabblad "Regional Options".
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het land waar de FRITZ!Box in gebruik wordt genomen. Als het land niet wordt weergegeven, selecteer dan "Other country".

Belangrijk:Door wijziging van de de regionale opties worden de telefonie-instellingen (bijvoorbeeld telefoonapparaten, doorschakelingen, kiesregels) teruggezet en moeten opnieuw worden geconfigureerd.

5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Tijdserver configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Klik in de sectie "Guest Access" op "Additional Settings"om alle instellingen weer te geven.
  5. Voer in de sectie "Time Synchronization" de NTP-tijdserver op internet in, waarmee de FRITZ!Box de tijd moet synchroniseren.

Opmerking:De standaard ingevoerde NTP-tijdserver 0.europe.pool.ntp.org hoeft doorgaans niet te worden gewijzigd. Een lijst met alternatieve tijdservers vind je hier.

6. Schakel de optie "Making FRITZ!Box available as a time server in the home network" in.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.