FRITZ!Box 6591 Cable Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6591 Cable Service

Draadloze telefoon afgemeld nadat FRITZ!Box opnieuw is opgestart

Nadat de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, bijvoorbeeld na een update van FRITZ!OS, verbindt een draadloze telefoon van een andere fabrikant zich niet meer automatisch met de FRITZ!Box en moet opnieuw worden aangemeld.

Oorzaak

• De draadloze telefoon biedt geen ondersteuning voor de geavanceerde beveiligingsfuncties voor de DECT-verbinding.

Opmerking:Deze handleiding heeft betrekking op FRITZ!OS 7.20 of nieuwer. Onder een oudere FRITZ!OS-versie kan de configuratie afwijken of is de functie mogelijk niet beschikbaar. De FRITZ!OS-versie vind je in de gebruikersinterface op de pagina "Overview".

Geavanceerde beveiligingsfuncties uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Schakel in de sectie "Security" de geavanceerde beveiligingsfuncties uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nadat de geavanceerde beveiligingsfuncties zijn uitgeschakeld, moet je de draadloze telefoon eenmalig bij de FRITZ!Box aanmelden.