FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Geen toegang tot de FRITZ!Box met MyFRITZ!

De MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box kan niet worden geopend:

• Wanneer je inlogt bij myfritz.net, word je niet automatisch omgeleid naar de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box.
  • Wanneer je een FRITZ!Box selecteert in het overzicht van apparaten op myfritz.net, wordt de MyFRITZ!-startpagina van die FRITZ!Box niet weergegeven.
  • Je kunt geen unieke MyFRITZ!-domeinnaam van een FRITZ!Box (bijvoorbeeld https://pi80ewgfi72d2os42.myfritz.net) gebruiken om de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box op te roepen.

Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven door je webbrowser:

• "The page cannot be displayed"
  • "This webpage is not available"
  • "Error: Network Timeout"
  • "Site cannot be reached"
  • "Session Timeout"
  • "Data Transfer Interrupted"
  • "The server [...]myfritz.net took too long to respond"
  • "404 not found"
  • "requested resource was not found"

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Controleren of een publiek IP-adres is verkregen

De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via internet als de FRITZ!Box een publiek IP-adres van je internetprovider krijgt tijdens het maken van de internetverbinding:

2 Internettoegang via HTTPS inschakelen voor de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ!" in het menu "Internet".
  3. Ga naar de sectie "FRITZ!Box Internet Access" en schakel de optie "Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled" in.