FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden gebruikt met de FRITZ!Box

Met de FRITZ!Box kun je verschillende telefoonapparaten gebruiken. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type aansluiting.

1 DECT-apparaten

Bij de FRITZ!Box kun je de volgende DECT-apparaten tegelijkertijd aanmelden:

2 IP-telefoons

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) bij de FRITZ!Box aanmelden.

3 Geïntegreerd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt tot vijf verschillende antwoordapparaten configureren.