FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden verbonden met de FRITZ!Box

Je kunt diverse telefoonapparaten gebruiken met je FRITZ!Box. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type lijn.

1 DECT-apparaten

Je kunt maximaal zes draadloze telefoons, zes DECT-repeaters en tien FRITZ!DECT 200-apparaten registreren.

2 IP-telefoons

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) registreren bij de FRITZ!Box.

3 Ingebouwd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt maximaal vijf verschillende antwoordapparaten configureren.