FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Maximaal aantal instellingen voor blokkeren van inkomende oproepen en oproepomleidingen

In de FRITZ!Box kun je instellingen configureren voor het blokkeren van inkomende oproepen. Hiermee blokkeer je oproepen van ongewenste bellers. Je kunt oproepen ook doorschakelen van een bepaald telefoonnummer naar een specifiek doelnummer. Je kunt echter slechts maximaal 32 belregels configureren op basis van het nummer van een beller (beller-id). De volgende regels worden beschouwd als belregels:

• Inkomende oproepen blokkeren
  • Oproepen doorschakelen voor "Calls by a person in the telephone book"
  • Oproepen doorschakelen voor "Calls from the telephone number"

Voorbeeld:
Je hebt al 12 regels voor het blokkeren van inkomende oproepen geconfigureerd en 10 voor het doorschakelen van oproepen voor contacten in het telefoonboek. Dit betekent dat je nog 10 regels voor het doorschakelen van oproepen van bepaalde telefoonnummers kunt configureren.

Opmerking:Je kunt het aantal regels voor het blokkeren van oproepen verminderen door ook regels voor het blokkeren van nummerbereiken in te stellen in de FRITZ!Box. Je kunt bijvoorbeeld inkomende oproepen blokkeren van alle bellers die een nummer hebben dat begint met 0900.