FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Netwerkapparaat in de gebruikersinterface wissen

In de gebruikersinterface worden alle computers, smartphones en andere netwerkapparaten vermeld, die al eens waren verbonden met de FRITZ!Box. Als je een bepaald apparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je deze uit de lijst verwijderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Devices and Users".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat in de lijst "Devices and Users".