FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

Alle netwerkapparaten (zoals computers, smartphones, gameconsoles) die ten minste één keer verbinding hebben gehad met de FRITZ!Box, worden vermeld in de gebruikersinterface. Als je een bepaald netwerkapparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je dit verwijderen uit de lijst.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Network" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Devices and Users".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende netwerkapparaat in de lijst "Devices and Users".