FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Berichten beluisteren tijdens het opnemen

Je kunt de luidspreker van je FRITZ!Fon gebruiken om inkomende berichten te beluisteren terwijl ze worden opgenomen door je antwoordapparaat. Indien gewenst kun je een oproep ook aannemen terwijl een bericht wordt opgenomen.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Cordless Telephones" in het menu "DECT".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Listen in on the answering machine" in.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Berichten worden afgepeeld via de luidspreker van de telefoon terwijl het antwoordapparaat ze opneemt, en je kunt ook oproepen beantwoorden.