FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Fabrieksinstellingen laden op de FRITZ!WLAN Repeater

Wanneer je de fabrieksinstellingen laadt, worden alle persoonlijke instellingen verwijderd die je hebt gemaakt in de FRITZ!WLAN Repeater. Het is nuttig de fabrieksinstellingen te laden als je de FRITZ!WLAN Repeater bijvoorbeeld op een andere locatie gaat gebruiken of van plan bent de FRITZ!WLAN Repeater aan een andere gebruiker te geven. Daarnaast kun je zo onjuiste instellingen verwijderen die verhinderen dat de FRITZ!WLAN Repeater correct werkt.

Fabrieksinstellingen laden

1. Verbind de repeater met het stroomnet.
  2. Wacht tot de "Power"-led en de "WLAN"-led blijven branden.
  3. Houd de "WPS"-knop ca. 15 seconden ingedrukt totdat alle led's tegelijk knipperen.

Afb.:Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater laden

4. Wacht tot het laden van de fabrieksinstellingen is afgesloten en de "Power"- en "WLAN"-led blijven branden.