FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Menutaal selecteren op je FRITZ!Fon

Je FRITZ!Fon gebruikt de taal die je in de FRITZ!Box-gebruikersinterface selecteert als menutaal. De taalselectie wordt automatisch beheerd door de software van de telefoon.

1 Taalselectie wijzigen in de FRITZ!Box

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Region and Language" in het menu "System".
  3. Selecteer de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Telefoon uitschakelen en weer inschakelen

• Houd de toets voor ophangen (rode handset) ingedrukt om de telefoon uit te schakelen en schakel deze vervolgens weer in.

De telefoon zoekt de juiste software en installeert deze. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, worden de menu's weergegeven in de taal die je hebt geselecteerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.