FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Instellingen opslaan en in dezelfde FRITZ!Box herstellen

Je kunt de instellingen van je FRITZ!Box opslaan in een back-upbestand en zo, indien noodzakelijk, alle of alleen bepaalde instellingen (bijvoorbeeld instellingen van het draadloos netwerk, FRITZ!Box-gebruikers) herstellen. Naast de handmatige back-up die hier wordt beschreven, kun je je instellingen automatisch laten opslaan door de push service.  De push service "Save Settings" verstuurt voor iedere update en iedere keer voordat de fabrieksinstellingen worden geladen, automatisch een e-mail met het back-upbestand.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Back-up van de instellingen maken

  1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Save".
  4. Voer een wachtwoord in.
  5. Klik op "Save" en sla het bestand "FRITZ!Box[...].export" op de computer op.

2 Instellingen herstellen

  1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Als je alle instellingen wilt herstellen, schakel je de optie "From this FRITZ!Box or another FRITZ!Box of the same model" in,

    Opmerking:Je kunt alleen alle instellingen herstellen als het back-upbestand is gemaakt met dezelfde of een oudere versie van FRITZ!OS.

    • of, als je alleen geselecteerde instellingen wilt herstellen:
      • Schakel de optie "From a different FRITZ!Box-model" in.
  5. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  6. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
    • De FRITZ!Box toont nu welke instellingen kunnen worden hersteld.
  7. Schakel de gewenste instellingen in de lijst in.
  8. Klik op de knop "Restore".

3 DECT-apparaten aanmelden

Als de DECT-apparaten zich niet automatisch met de FRITZ!Box verbinden nadat de instellingen zijn geïmporteerd, meld je deze nog een keer aan bij de FRITZ!Box. Om ervoor te zorgen dat alle instellingen blijven behouden, gebruik je voor het aanmelden niet de wizard in de gebruikersinterface, maar de knop op de FRITZ!Box: