FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Uitvoeren van FRITZ!App Fon op de achtergrond stoppen

Wanneer je FRITZ!App Fon start, wordt verbinding gemaakt met je FRITZ!Box via draadloos LAN (WiFi). FRITZ!App Fon blijft vervolgens actief op de achtergrond. Omdat de app op de achtergrond wordt uitgevoerd, kun je snel en gemakkelijk met je smartphone bellen via het draadloze netwerk van de FRITZ!Box. Indien gewenst, kun je FRITZ!App Fon ook sluiten, bijvoorbeeld wanneer je niet thuis bent.

1 FRITZ!App afsluiten in iOS

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Tik een keer op de knop Home om FRITZ!App Fon af te sluiten.
  3. Dubbeltik op de knop Home.
    • De vier laatste apps die je hebt gebruikt, worden onder aan het scherm weergegeven.
  4. Veeg omhoog over het voorbeeld van FRITZ!App Fon.

Opmerking:In iOS 6 moet je op het symbool van FRITZ!App Fon tikken en dit vasthouden totdat de symbolen beginnen te bewegen. Tik vervolgens nog eens op het minteken.

5. Tik een keer op de knop Home om terug te gaan naar het startscherm.

2 FRITZ!App afsluiten in Android

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Tik op de menutoets en selecteer "Exit".

Opmerking:FRITZ!App Fon blijft actief op de achtergrond als je de knop Vorige of Home gebruikt om de app af te sluiten.