FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

"Info"-led of meerdere leds knipperen onafgebroken

De "Info"-led of meerdere leds van de FRITZ!Box knipperen onafgebroken. Het probleem trad op na een handmatige of automatische update van FRITZ!OS. Mogelijk kan de gebruikersinterface van de FRITZ!Box kan niet worden geopend en geeft de webbrowser alleen een witte pagina weer met de melding "firmwarecfg: ERROR Error: opening page ../html/index.html".

1 Voorbereidingen

Voor de volgende maatregelen is het vereist dat de cache (tijdelijk geheugen) van de webbrowser wordt gewist:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Box gedurende 5 seconden los van de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Box blijven daarbij behouden. Het opnieuw opstarten duurt ongeveer 2 minuten. Gedurende deze tijd heb je geen toegang tot de gebruikersinterface.

3 Controleren of de update is gelukt

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Als de gebruikersinterface niet wordt weergegeven, stel dan de FRITZ!Box terug met behulp van het herstelprogramma. De update wordt dan geïnstalleerd door het herstelprogramma.
  2. Klik op "System" en vervolgens op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Als er geen nieuwere versie wordt gevonden, is de update gelukt.
    • Als er een nieuwere versie wordt gevonden, voer je de online-update opnieuw door. Als de online-update mislukt, ga je verder met de volgende maatregel en voer je de update handmatig door.

4 FRITZ!Box terugzetten

Instellingen van de FRITZ!Box opslaan

Herstelprogramma uitvoeren

1. Stel de FRITZ!Box terug met behulp van het herstelprogramma.

Instellingen van de FRITZ!Box herstellen