FRITZ!Box 6820 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6820 LTE Service

Bepaalde instellingen ontbreken in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box

Je wilt een bepaalde functie gebruiken of configureren in de gebruikersinterface. De overeenkomstige instellingen, bijvoorbeeld menupunten of knoppen, worden echter niet weergegeven hoewel deze instellingen wel aanwezig zijn in de gebruikersinterface van een andere FRITZ!Box van hetzelfde type.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechtsboven aan de rand van de gebruikersinterface op de menuknop met 3 punten .
  3. Klik op de aan-uitschakelaar om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan-uitschakelaar groen is.  .

2 Draadloos netwerk inschakelen

Sommige draadloze instellingen worden alleen weergegeven als het draadloze netwerk is ingeschakeld:

1. Klik op "Wireless" (of "WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" (of "WLAN") op "Radio Network".
  3. Schakel het draadloze netwerk in.