FRITZ!Box 6820 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6820 LTE Service

Computer of ander apparaat in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

1 Apparaat voor het automatisch laten toewijzen van IP-instellingen configureren

Om ervoor te zorgen dat het apparaat altijd de juiste IP-instellingen gebruikt, moet je ervoor zorgen dat het apparaat automatisch de IP-instellingen krijgt toegewezen van de FRITZ!Box (dit is de standaardinstelling van de meeste apparaten):

2 Apparaat met FRITZ!Box verbinden

• Verbind het apparaat via het draadloze netwerk of met een netwerkkabel met de FRITZ!Box.