FRITZ!Box 6820 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6820 LTE Service

FRITZ!Box configureren voor gebruik met andere FRITZ!Box

Je wilt twee FRITZ!Boxen met elkaar verbinden zodat de tweede FRITZ!Box de internetverbinding van de eerste FRITZ!Box medegebruikt? ✓ De configuratie is heel eenvoudig.

Je kunt een verdere FRITZ!Box verbinden met je FRITZ!Box LTE en zo configureren dat deze gebruikmaakt van de LTE-verbinding van de andere FRITZ!Box. Daardoor kun je alle apparaten die zijn verbonden met de tweede FRITZ!Box, volledig integreren in je thuisnetwerk. Met deze apparaten heb je toegang tot internet, tot andere apparatuur in het thuisnetwerk en kun je alle functies van de FRITZ!Box LTE gebruiken.

De netwerkverbinding tussen de FRITZ!Boxen kun je tot stand brengen via een netwerkkabel, de elektriciteitskabel (powerline) of het Wi-Fi-netwerk. Welk type verbinding het beste is, hangt af van de de omgeving waar de FRITZ!Boxen worden gebruikt en de eisen die je stelt aan de gegevensoverdrachtsnelheid.

1 FRITZ!Boxen via netwerkkabel verbinden

1. Breng een LAN-verbinding tot stand tussen de FRITZ!Boxen als
    • je netwerkverbindingen van 100 Mbit/s of 1 Gbit/s nodig hebt in het thuisnetwerk, bijvoorbeeld voor de gelijktijdige overdracht van meerdere HD-videostreams.
    • een Wi-Fi-verbinding tussen de FRITZ!Boxen niet mogelijk is.

2 FRITZ!Boxen via Powerline verbinden

1. Breng een powerline-verbinding tot stand tussen de FRITZ!Boxen als
    • je netwerkverbindingen van 100 Mbit/s of meer nodig hebt in het thuisnetwerk, bijvoorbeeld voor HD-videostreams.
    • de FRITZ!Boxen niet rechtstreeks met elkaar verbonden kunnen worden via Wi-Fi of een netwerkkabel.

3 FRITZ!Boxen via Wi-Fi verbinden

1. Breng een Wi-Fi-verbinding tot stand tussen de FRITZ!Boxen als
    • je geen netwerkkabels en geen powerline-verbinding wilt gebruiken tussen de twee FRITZ!Boxen.