FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Via MyFRITZ! geen toegang tot FRITZ!Box mogelijk

De MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box kan niet worden geopend:

• Na het inloggen op myfritz.net mislukt het doorsturen naar de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box.
  • Na het selecteren van een FRITZ!Box in het apparatenoverzicht op myfritz.net wordt de MyFRITZ!-startpagina van deze FRITZ!Box niet weergegeven.
  • Het mislukt om de startpagina van de FRITZ!Box rechtstreeks te openen met de unieke MyFRITZ!-domeinnaam (bijvoorbeeld https://pi80ewgfi72d2os42.myfritz.net) van deze FRITZ!Box.

Daarbij wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven door de webbrowser:

• "Deze pagina kan niet worden weergegeven"
  • "Deze pagina is niet beschikbaar"
  • "Fout: Netwerk Timeout"
  • "Pagina niet bereikbaar"
  • "Sessie verlopen"
  • "Gegevensoverdracht onderbroken"
  • "De server op [...].myfritz.net doet er te lang over om te antwoorden"
  • "404 Not Found"
  • "Requested resource was not found"

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Controleren of een publiek IP-adres is toegewezen

De FRITZ!Box is alleen toegankelijk vanaf internet als je internetprovider een IP-adres uit het publieke adresbereik toewijst aan de FRITZ!Box wanneer deze de internetverbinding tot stand brengt:

1. Controleer het adresbereik van het IP-adres dat door de internetprovider aan de FRITZ!Box is toegewezen.
  2. Als de FRITZ!Box een publiek IP-adres heeft verkregen, ga je verder met de volgende maatregel.
    • Als de FRITZ!Box een privaat IP-adres heeft verkregen, is de toegang tot de FRITZ!Box vanaf internet niet mogelijk.

2 Internettoegang via HTTPS inschakelen voor FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Schakel in de sectie "FRITZ!Box Internet Access" de optie "Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled" in.