FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Bericht "security certificate is not trusted"

Wanneer je probeert toegang te krijgen tot de FRITZ!Box, geeft je webbrowser een van de volgende berichten weer:

• "There is a problem with this website's security certificate"
  • "Your connection is not private"
  • "This Connection is Untrusted"
  • "Cannot verify server identity"

Oorzaak

• De webbrowser beschouwt de verbinding met de FRITZ!Box als niet-privé of niet-vertrouwd, omdat het individuele beveiligingscertificaat van je FRITZ!Box niet bekend is bij andere organisaties die certificaten valideren.

1 Beveiligingswaarschuwing bevestigen

Je moet de beveiligingswaarschuwing van de webbrowser bevestigen om toegang te krijgen tot de FRITZ!Box. Dit is geen beveiligingsrisico!

• Google Chrome

1. Klik op "Advanced".
    2. Klik op "Proceed to [...].myfritz.net (unsafe)" of "Proceed to fritz.box (unsafe)"
  • Mozilla Firefox

1. Klik op "I Understand the Risks" en vervolgens op "Add Exception...".
      • Het venster "Add Security Exception" wordt geopend.
    2. Klik op "Confirm Security Exception" in het venster "Add Security Exception".
  • Microsoft Edge

• Klik op "Continue to this webpage (not recommended)".
  • Microsoft Internet Explorer

• Klik op "Continue to this website (not recommended)."
  • Apple Safari

• Klik op "Continue".

Je hebt toegang tot de FRITZ!Box-gebruikersinterface via internet.

Opmerking:Als je niet meer wilt dat de beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven bij toegang tot de FRITZ!Box, kun je het FRITZ!Box-certificaat downloaden en naar je computer importeren, of, als je een certificaat hebt voor een internetdomein, kun je je eigen certificaat importeren naar de FRITZ!Box.