FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Kan MyFRITZ! worden gebruikt op een internetverbinding met IPv6?

Je kunt de MyFRITZ!-service gebruiken met ongeacht welk IP-protocol. Zelfs als je de FRITZ!Box gebruikt op een internetverbinding met de nieuwe internetprotocolversie 6 (IPv6), heb je internettoegang tot de FRITZ!Box, bijvoorbeeld via een webbrowser of via MyFRITZ!App.

Voor toegang tot een FRITZ!Box met MyFRITZ! moet je echter altijd hetzelfde IP-protocol gebruiken als het protocol dat de FRITZ!Box gebruikt voor verbinding met internet. Als de FRITZ!Box wordt gebruikt op een internetverbinding met IPv6, moet IPv6 worden gebruikt voor toegang. In dit geval heb je geen toegang tot de FRITZ!Box met IPv4.

Niet alle internetverbindingen bieden IPv6-connectiviteit: dit is bijvoorbeeld het geval bij veel mobiele communicatienetwerken en draadloze hotspots. Je kunt de IPv6-connectiviteit testen door op het betreffende netwerkapparaat (zoals een computer, smartphone, tablet) te gaan naar www.test-ipv6.com of www.ipv6-test.com. Je hebt alleen toegang tot de FRITZ!Box via IPv6 als IPv6-connectiviteit beschikbaar is.