FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Tijdschakeling voor het draadloze netwerk van de FRITZ!Box configureren

Door middel van tijdschakeling kun je het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Box op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de FRITZ!Box verminderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tijdschakeling draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in en bepaal wanneer het draadloze netwerk moet worden uitgeschakeld.

Opmerking:Meer informatie over de opties voor de instellingen vind je in de oline-help van de FRITZ!Box, die je via het symbool "Help" kunt oproepen.

4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu is de tijdschakeling voor het draadloze netwerk ingeschakeld.

Opmerking:Je kunt het draadloze netwerk onafhankelijk van de tijdschakeling altijd in- of uitschakelen door kort op de "WLAN"-knop te drukken, of door de toetsencode #96*1* of #96*0* in te voeren op een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box. Wanneer je een FRITZ!Fon hebt, kun je in het menu van de telefoon "Home network >WLAN" selecteren om het draadloze netwerk in- of uitschakelen.