FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Antwoordapparaat reageert niet

Het antwoordapparaat van de FRITZ!Box reageert niet op inkomende oproepen. Bellers horen geen begroeting en kunnen geen bericht achterlaten.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Wachttijd voor aannemen van oproepen verkorten of antwoordapparaat opnieuw configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende antwoordapparaat.
  4. Stel de wachttijd voor het aannemen van een oproep in op "20 seconds".
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  6. Als het antwoordapparaat met deze wachttijd voor het aannemen van een oproep ook niet reageert, configureer dan het antwoordapparaat opnieuw. Het antwoordapparaat is verkeerd geconfigureerd.
    • Als het antwoordapparaat met deze wachttijd voor het aannemen van oproepen reageert, signaleert je telefonieprovider niet voortdurend een oproep. De onderbreking van de signalering is meestal niet herkenbaar, omdat een aangesloten telefoon continu overgaat. Voor het antwoordapparaat lijkt het echter dat de oproep is beëindigd voordat de wachttijd voor het aannemen van een oproep is verstreken. Dit is geen fout van de FRITZ!Box.

Opmerking:Je kunt nu de wachttijd voor de begroeting stap voor stap weer verlengen. Uit eigen onderzoek is gebleken dat het doorgaans mogelijk is een wachttijd van 35 seconden te configureren, omdat de betreffende provider de oproep niet opnieuw signaleert voordat de 35 seconden zijn verstreken.
      In de oproeplijst van de FRITZ!Box zie je of de inkomende oproep meer dan eens is gesignaleerd. In dit geval zijn er voor één oproep meerdere vermeldingen te zien.