FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

Alle netwerkapparaten (zoals computers, smartphones, gameconsoles) die ten minste één keer verbinding hebben gehad met de FRITZ!Box, worden vermeld in de gebruikersinterface. Als je een bepaald netwerkapparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je dit verwijderen uit de lijst.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat in de lijst met netwerkapparaten.

Opmerking:Als alternatief kun je met de knop "Verwijderen" onder de lijst met netwerkapparaten ook alle netwerkapparaten verwijderen die niet meer zijn verbonden met de FRITZ!Box en waarvoor je in de FRITZ!Box geen instellingen hebt gewijzigd.