FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Foutmelding "The update failed [...]" bij het toevoegen van een onlinetelefoonboek

Je kunt de contacten van een e-mailaccount (onlinetelefoonboek) niet toevoegen. Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven wanneer het telefoonboek wordt vernieuwd:

• "The update failed. Please check the user data. (13, 14)"
  • "The online telephone book could not be refreshed."

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

2 Telefoonboek bevat teveel vermeldingen

Het onlinetelefoonboek kan maximaal 1000 vermeldingen bevatten. Als je Google Contactpersonen gebruikt, worden de groepen "My Contacts" en "Other Contacts" allebei gesynchroniseerd. Het totale aantal vermeldingen in deze groepen kan dus niet meer dan 1000 zijn.

3 Telefoonboek bevat geen telefoonnummers

De FRITZ!Box importeert alleen telefoonboekvermeldingen die telefoonnummers bevatten. Telefoonboeken die alleen e-mailadressen bevatten, worden niet geïmporteerd en moeten dus ten minste één vermelding met een telefoonnummer bevatten.

4 Telefoonboek verwijderen en opnieuw instellen

Telefoonboek verwijderen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Ga naar het telefoonboek voor je e-mailaccount.
  4. Klik op de knop "Delete" en vervolgens op "OK".

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

Telefoonboek opnieuw instellen

5 Contact opnemen met je provider

• Neem contact op met je e-mailprovider.