FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

IP-telefoon of app kan niet worden aangemeld

Een IP-telefoon of een telefonie-app (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) kan niet bij de FRITZ!Box worden aangemeld. Het internettelefoonnummer dat in de IP-telefoon of in de app is geconfigureerd wordt niet geregistreerd. De fout treedt direct na het configureren op, of tijdens gebruik. In de telefoon wordt eventueel de foutmelding "404 Not Found" weergegeven.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Telefonie-app bijwerken

1. Voer een update uit van alle telefonie-apps op je smartphone. Je kunt in de Google Play Store of Apple App Store kijken om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  2. Zet je smartphone na de update uit en dan weer aan.

2 Wachtwoord van de betrokken IP-telefoon wijzigen

Wachtwoord in de FRITZ!Box wijzigen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij de desbetreffende IP-telefoon op de poort "LAN/WLAN" op de knop (bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Account Information".
  5. Voer een wachtwoord in van minimaal 8 tekens. Het wachtwoord mag niet de gebruikersnaam bevatten.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Wachtwoord in de IP-telefoon wijzigen

• Voer in de IP-telefoon bij het desbetreffende internettelefoonnummer het nieuwe wachtwoord in.

3 Telefonie-app verwijderen en opnieuw installeren

1. Deïnstalleer of verwijder de betreffende telefonie-app van je smartphone.
  2. Download de app opnieuw vanuit de Google Play Store of de Apple App Store en installeer de app weer op je smartphone.

4 IP-telefoon opnieuw configureren voor de poort "LAN/WLAN"

telefoon verwijderen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Verwijder de betreffende IP-telefoon op de poort "LAN/WLAN". Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.

FRITZ!Box opnieuw starten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

Telefoon opnieuw configureren