FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

USB-printer print niet goed of printopdrachten worden niet volledig uitgevoerd bij gebruik als netwerkprinter

Een USB-printer die is verbonden met de FRITZ!Box, voert printopdrachten niet goed uit. Bepaalde pagina's, afbeeldingen of foto's worden niet goed of niet volledig afgedrukt.

1 USB-printer wordt niet ondersteund door de FRITZ!Box

Als je een met de FRITZ!Box verbonden printer wilt gebruiken als netwerkprinter, moet de printer gegevens kunnen ontvangen in de RAW-indeling (unidirectionele RAW via TCP). USB-printers die ingekapselde of bidirectionele gegevenstransmissie vereisen, kunnen niet als netwerkprinter worden gebruikt met de FRITZ!Box. Dit geldt voor sommige GDI-printers ("Windows printers"), LIDIL-printers ("Lightweight Imaging Device Interface Language") en DOT4-printers (IEEE 1284-standaard).

Tijdelijke oplossing

Met de software FRITZ!Box USB Remote Connection kun je printers gebruiken met FRITZ!Box, zelfs als deze niet als netwerkprinters kunnen worden gebruikt met de FRITZ!Box: