FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Spraakberichten die per e-mail zijn verzonden, kunnen niet worden afgespeeld

Een afspeelapparaat of programma (bijvoorbeeld WinAmp) kan geen WAV-bestanden afspelen die als spraakbericht zijn verzonden door het antwoordapparaat van de FRITZ!Box.

Geschikt afspeelapparaat of programma gebruiken

Het afspeelapparaat of de software ondersteunt de audiocodec niet die is vereist om het bestand af te spelen:

• Speel de spraakberichten af met een afspeelapparaat of programma dat bestanden in A-Law-indeling kan afspelen, bijvoorbeeld Windows Media Player.