FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Windows offline synchronisatie mislukt bij het gebruik van opslag (NAS)

Windows-offline synchronisatie mislukt als de gegevens moeten worden opgeslagen die op het USB-opslagmedium staan dat is verbonden met de FRITZ!Box. In het Windows Synchronisatiecentrum wordt bij elk bestand dat gekopieerd moet worden de foutmelding "Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt." weergegeven.

Oorzaak

• Alleen bij de overdracht van gegevens op een andere Windows-computer werkt Windows offline synchronisatie gegarandeerd foutloos. Bij netwerkstations van computers met macOS of Linux en NAS-systemen (Network Attached Storage) zoals de FRITZ!Box kunnen fouten optreden.

1 Probleem wordt onderzocht

Het probleem wordt momenteel onderzocht door onze ontwikkelingsafdeling. Als een update voor de FRITZ!Box een oplossing kan bieden, brengen we de betreffende FRITZ!OS-update uit voor de FRITZ!Box. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:Je kunt je laten informeren over nieuwe updates via Push Service Mail. Bovendien kun je de FRITZ!Box zo configureren dat nieuwe updates automatisch worden geïnstalleerd. Deze opties kun je inschakelen in de gebruikersinterface onder "System > Push Service" of "System > Update > Automatic Update".