FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service

In plaats van de gebruikersinterface wordt een lege of onvolledige pagina weergegeven

Na het invoeren van fritz.box in de adresbalk van de webbrowser wordt de gebruikersinterface weergegeven als een onvolledige of lege, witte pagina.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Avira-webbeveiliging uitschakelen

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je een beveiligingsprogramma van Avira, bijvoorbeeld Antivirus Pro, gebruikt:

• Schakel Avira Web Protection uit of configureer een uitzondering voor "fritz.box" in de webbeveiliging. Informatie over wanneer je de webbeveiliging weer kunt inschakelen of hoe je een uitzondering configureert voor "fritz.box", verkrijg je bij de fabrikant.

2 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijke geheugen (cache) van je webbrowser:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Browsergegevens wissen...".
    3. Selecteer in het venster "Browsergegevens wissen" in de vervolgkeuzelijst "het eerste gebruik".
    4. Selecteer "Cookies en andere site- en plug-ingegevens" en "Gecachte afbeeldingen en bestanden".
    5. Klik op "Browsergegevens wissen".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Bibliotheek" en vervolgens op "Geschiedenis".
    3. Klik in geschiedenis op "Recente geschiedenis wissen...".
    4. Selecteer "Alles" en klik op "Nu wissen".
  • Microsoft Edge
    1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Instellingen".
    2. Klik onder "Browsergegevens wissen" op "Kies wat u wilt wissen".
    3. Schakel de optie "Gegevens en bestanden in de cache" in en klik op "wissen".
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Internetopties" en vervolgens op "Algemeen".
    3. Klik op de knop "Verwijderen".
    4. Schakel de optie "Tijdelijke internetbestanden" in en klik op "Verwijderen".
  • Apple Safari
    1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Voorkeuren".
    2. Klik op "Geavanceerd" in de instellingen en schakel de optie "Toon Ontwikkel-menu in menubalk" in.
    3. Klik in de menubalk op "Ontwikkel" en klik vervolgens op "Leeg caches".
    4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Stel Safari opnieuw in".
    5. Klik in het volgende venster op de knop "Stel opnieuw in".

3 Extensies in webbrowser uitschakelen

Schakel bij wijze van test alle in de webbrowser geïnstalleerde add-ons (bijvoorbeeld NoScript, ScriptSafe) uit die actieve inhoud zoals JavaScript of iFrames blokkeren:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Add-ons" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Microsoft Edge
  • Voor Edge zijn geen maatregelen nodig. Edge ondersteunt op dit moment geen extensies die actieve inhoud blokkeren.
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Invoegtoepassingen beheren".
    3. Klik op een ingeschakelde invoegtoepassing en vervolgens op "Uitschakelen".
    4. Herhaal deze handeling voor alle ingeschakelde invoegtoepassingen en klik daarna op "Sluiten".