FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Box op DSL-aansluiting aansluiten

Je wilt je FRITZ!Box aansluiten op de DSL-aansluiting? ✔ Dat gaat gemakkelijk met deze stap-voor-stap-handleiding.

Je kunt je FRITZ!Box aansluiten op een DSL-aansluiting of op een DSL-aansluiting met een extra telefoonaansluiting (analoog of ISDN).

In deze handleiding leggen we uit hoe je je FRITZ!Box kunt aansluiten op een DSL-aansluiting. Als je een DSL-aansluiting met een extra telefoonaansluiting hebt, ga dan te werk zoals wordt beschreven in de handleiding FRITZ!Box aansluiten op DSL- en telefoonaansluiting (analoog / ISDN).

Voorwaarden

• De DSL-aansluiting moet voldoen aan een DSL-standaard die de FRITZ!Box ondersteunt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box aansluiten

Opmerking:De FRITZ!Box wordt geleverd met de kabels die nodig zijn in het land van verkoop. Andere kabels zijn verkrijgbaar in de detailhandel of kunnen met behulp van de handleiding Toewijzing van kabels, adapters en poorten zelf worden gemaakt. Neem voor meer informatie over de landspecifieke FRITZ!Box-modellen contact op met ons verkoopteam verkoopteam.

1. Steek de DSL-kabel in de bus "DSL van de FRITZ!Box en in de met "F" gekenmerkte bus van de TAE-contactdoos (zie afb. links) of in de DSL-aansluiting (zie afb. rechts).

Afb.: FRITZ!Box aansluiten op een DSL-aansluiting in Duitsland (links) en in andere landen (rechts)

Opmerking:Veel FRITZ!Box-modellen worden geleverd met een korte handleiding waarin uitgebreide informatie staat over gebruik bij bepaalde internetproviders of in bepaalde landen.

2 FRITZ!Box configureren

DSL-standaard selecteren

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als je de FRITZ!Box op een ADSL-aansluiting gebruikt (op VDSL-aansluitingen is deze maatregel niet noodzakelijk):

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Internet".
  2. Klik in het menu "Internet" op "DSL Information".
  3. Klik op het tabblad "Interference Resistance" ("Line Settings").
  4. Klik op "Interference Resistance Settings" om alle instellingen weer te geven.
  5. Geef in de sectie "Annex Settings" aan of je FRITZ!Box is aangesloten op een DSL-aansluiting met Annex A of Annex B.

Opmerking:In Duitsland wordt altijd Annex B gebruikt, in andere landen bijna altijd Annex A. Welke standaard moet worden gebruikt op jouw aansluiting, kun je navragen bij je DSL-provider.

6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Regionale instellingen configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Region and Language".
  3. Klik op het tabblad "Regional Options".
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het land waar de FRITZ!Box in gebruik wordt genomen.

Belangrijk:Door wijziging van je de regionale opties worden de telefonie-instellingen (bijvoorbeeld telefoonapparaten, doorschakelingen, kiesregels) teruggezet en moeten opnieuw worden geconfigureerd.