FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service
Not your product?

"Power"-led knippert na FRITZ!OS-update.

Na een update van FRITZ!OS brengt de FRITZ!Box geen mobielenetwerkverbinding meer tot stand. De "Power"-led van de FRITZ!Box knippert sinds de update ononderbroken en in de Event Log van de FRITZ!Box wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• "No LTE network was found within range."
  • "Could not establish LTE connection.
    Reason: EPS_SERVICES_NOT_ALLOWED_IN_THIS_PLMN"

Belangrijk:Als de FRITZ!Box geen DSL-verbinding meer tot stand brengt na een update van FRITZ!OS, ga dan te werk zoals beschreven in deze handleiding.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Box gedurende 5 seconden los van de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Box blijven daarbij behouden. Het opnieuw opstarten duurt ongeveer 2 minuten. Gedurende deze tijd heb je geen toegang tot de gebruikersinterface.

2 Vorige modemversie gebruiken

De softwareversie voor de geïntegreerde mobielenetwerkmodem van de FRITZ!Box wordt met elke versie van FRITZ!OS steeds verder ontwikkeld om onder alle omstandigheden optimale mobielenetwerkverbindingen tot stand te brengen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de FRITZ!Box alleen een mobielenetwerkverbinding tot stand kan brengen met bepaalde versies. Schakel daarom de vorige modemversie in:

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "LTE Information".
  3. Klik op het tabblad "Reception".
  4. Schakel de optie "Use previous software version for the integrated mobile communications modem" in.
  5. Klik op "Apply setting" om de instellingen op te slaan.

De FRITZ!Box schakelt nu de vorige modemversie in en herinitialiseert de modem. Als de FRITZ!Box nog steeds geen LTE-verbinding tot stand kan brengen, voer je de maatregelen uit in de handleiding "Power"-led knippert.