FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service

FRITZ!Box-wachtwoord voor de gebruikersinterface achterhalen

De gebruikersinterface van je FRITZ!Box is in de fabrieksinstellingen beveiligd met een uniek wachtwoord. Het FRITZ!Box-wachtwoord staat aan de onderzijde van de FRITZ!Box.

FRITZ!Box-wachtwoord aan onderzijde van het apparaat

Met het FRITZ!Box-wachtwoord kun je de gebruikersinterface openen op alle apparaten die zijn verbonden met de FRITZ!Box. Om een apparaat te verbinden via het draadloze netwerk, heb je de draadloze netwerksleutel nodig, die ook aan de onderzijde van het apparaat staat. Op de gebruikersinterface kun je dan instellingen uitvoeren en de sleutel van het draadloze netwerk of het standaardwachtwoord wijzigen.

Wanneer je het FRITZ!Box-wachtwoord hebt gewijzigd en vervolgens bent vergeten, kun je niet meer achter het wachtwoord komen. Daarom kun je het beste meteen de push service "Forgot password" configureren, zodat je jezelf het wachtwoord dan gewoon per e-mail kunt laten toesturen. Ben je het wachtwoord vergeten en je hebt geen push service geconfigureerd, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen.