FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Met FRITZ!Box verbonden printers gebruiken in combinatie met Apple iOS (bijvoorbeeld iPhone)

Je kunt een met de FRITZ!Box verbonden USB-printer niet rechtstreeks gebruiken in combinatie met een Apple iOS-apparaat (iPhone, iPad of iPod touch).

Alleen printers met AirPrint-technologie van Apple kunnen worden gebruikt door iOS-apparaten. Wanneer je een dergelijke printer aansluit op de FRITZ!Box, kan deze door alle iOS-apparaten in het thuisnetwerk worden gebruikt.

Als je op de FRITZ!Box een USB-printer aansluit die geen ondersteuning biedt voor AirPrint, kan deze alleen door je iOS-apparaten worden gebruikt op een computer waarop extra software is geïnstalleerd (bijvoorbeeld FingerPrint of handyPrint). De software werkt als een AirPrint-server en stuurt de printopdracht van het iOS-apparaat naar de printer.