FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Smarthome-apparaten vanaf internet schakelen

Met de MyFRITZ!App kun je je schakelbare contactdozen, radiatorthermostaten en andere smarthome-apparatuur die compatibel is met de FRITZ!Box schakelen vanaf internet. Installeer eenvoudig de MyFRITZ!App op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je je smarthome-apparaten ook onderweg veilig schakelen vanaf internet. De MyFRITZ!App geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten aan de contactdozen. Zo kun je je smarthome-apparaten altijd besturen en controleren.

Afb.: Menu "Smart Home" in MyFRITZ!App